CENIK GARAŽNIH VRAT

Izdelujemo garažna vrata po meri vaše odprtine, zato se cene garažnih vrat razlikujejo.

Cena garažnih vrat je odvisna od svetle mere vaše odprtine in tip vrat. Odvisno kakšne so možnosti vgradnje na samem objektu in kakšne so vaše želje. Odločate se lahko med sekcijska garažna vrata, sekcijskimi vrati z osebnim prehodom, rolo in dvokrilnimi vrati. Cena je odvisna tudi od vzorca, barve in strukture lamele. Izbirate lahko med gladko strukturo in hrapavo (woodgrain), vzorci lamel – brez črt, z eno črto ali linijski vzorec (z več črtami). V ponudbi imamo tudi kasetni vzorec, vendar le za določene dimenzije vrat. Potem imate na voljo še različne barve – rjava ral 8014, bela, srebrna, antracit ral 7016 in imitacijo lesa – zlati ali temni hrast ter mahagonij. Če med osnovnimi barvami ne najdete barve, ki bi vam bila všeč, vam jih pobarvamo tudi po ral lestvici.

Če vas zanima cenik garažnih vrat za vašo odprtino in vaše želje, nam prosim pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca ali pa nas kontaktirajte preko telefona.

ZAKAJ

SE ODLOČITI ZA NAŠA VRATA?

  • Smo eden redkih izdelovalcev garažnih vrat, ki ima že 20 let izkušenj z izdelovanjem in montažo garažnih vrat;
  • Izdelujemo kvalitetna in varna garažna vrata, ki so izdelana izključno iz komponent iz Evropske unije;
  • Naš najpomembnejši cilj je skrb za zadovoljne stranke – zato vam izdelamo in zmontiramo kvalitetna garažna vrata, ki delujejo brezhibno. Ker pa nobena stvar ni večna in gre včasih kaj narobe, se po nakupu vrat naše sodelovanje ne konča, saj vam nudimo popolno podporo v primeru kakršnihkoli težav, servis, rezervni deli;
  • Vrata imajo certifikat in so izdelana po strogih evropskih standardih za garažna vrata SIQ (Slovenski institut za kakovost in meroslovje) in ZAG (Zavod za gradbeništvo Slovenije);
  • Prednost je tudi v naših kakovostnih motornih pogonih, saj so eni redkih, ki imajo možnost, če zmanjka električnega toka, da lahko vrata zaklenete in se odpravite brez skrbi po opravkih.

GARAŽNA VRATA ZA VAŠ DOM

Za podrobnejše informacije in svetovanje ob nakupu garažnih vrat nas pokličite, pišite po elektronski pošti ali pošljite povpraševanje.

TOP