Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/daljincek.com/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/daljincek.com/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/daljincek.com/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Pogoji uporabe | Garažna vrata Daljinček d.o.o.

POGOJI UPORABE

Vse informacije in gradiva na spletni strani podjetja Daljinček d.o.o. so avtorsko zaščitene. Slikovna gradiva in besedila so v zakonsko dovoljenem okviru.
Brez pisnega dovoljenja podjetja Daljinček d.o.o. se dokumentov in slik, objavljenih na tej spletni strani, ne sme prepisovati ali jih kako drugače uporabiti v komercialne namene.
Vse informacije na spletni strani so informativne narave. Podjetje Daljinček d.o.o. se trudi za ažurnost in popolnost objavljenih podatkov in besedil, vendar za njihovo pravilnost in točnost ne prevzema nobene odgovornosti.
Podjetje Daljinček si pridržuje pravico do spremembe vsebin na spletni strani, brez kakršnegakoli obvestila in ne odgovarja za morebitno škodo, nastalo zaradi takih sprememb.

POGOJI VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV

Podjetje Daljinček d.o.o. s sedežem na Šmartinski cesti 240, 1260 Ljubljana – Polje, matična številka: 1941712, davčna številka: Si28109929, s temi pogoji varovanja osebnih podatkov v skladu z Uredbo EU 2016/679, opisuje politiko varovanja osebnih podatkov, navaja namen in trajanje hrambe osebnih podatkov, pridobljenih preko te spletne strani.

V podjetju Daljinček d.o.o. spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo kakršenkoli podatek, vnesen na našo spletno stran, skrbno varovali.
Zbrane podatke, bomo uporabili izključno za namen, za katerega so bili posredovani. Uporabljeni bodo za potrebe izdelave ponudb, predračunov in medsebojne komunikacije. Uporabnik spletne strani se s poslanim povpraševanjem strinja, da lahko podjetje Daljinček d.o.o. stopi v stik z njim preko e-pošte ali telefona.
Vaše podatke ne bomo v nobenem primeru posredovali tretjim osebam, jih prodajali oziroma kako drugače zlorabili.
Podjetje se zavezuje k trajnemu varovanju osebnih podatkov, pridobljenih preko te spletne strani.

GARAŽNA VRATA ZA VAŠ DOM

Za podrobnejše informacije in svetovanje ob nakupu garažnih vrat nas pokličite, pišite po elektronski pošti ali pošljite povpraševanje.

TOP