Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/daljincek.com/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/daljincek.com/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/daljincek.com/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Garažna vrata | Garažna vrata Daljinček d.o.o.

GARAŽNA VRATA ZA VAŠ DOM

Od velike izbire do izdelave z našo lastno proizvodnjo.

Garažna vrata vam izdelamo na dimenzije po meri vaše odprtine. Na voljo so različni motivi in številne barve. Nudimo vam vgradnjo osebnih prehodov z nizkim pragom. Našo ponudbo odlikujejo kvalitetni in trajni materiali, odlično tesnjenje in izolacija ter dodatna ojačitev z omega profili, kjer je to potrebno. Sekcijska garažna in industrijska vrata so izdelana po strogih evropskih standardih. Panele so oblikovane tako, da varujejo pred priprtjem prstov. Ponudbo dopolnjujejo varčni, hitri in okolju prijazni motorni pogoni za garažna in vrtna vrata. Varni motorni pogoni se ob naletu na oviro samodejno ustavijo.

V podjetju Daljinček d.o.o. je naš najpomembnejši cilj skrb za zadovoljne stranke. Poudarek je na kvaliteti in varnosti, vrata so izdelana izključno iz komponent iz Evropske unije. Poskrbimo tudi za to, da so dobavni roki zelo kratki.

Izdelujemo sekcijska garažna vrata po meri za vsak dom. Izdelana so iz visoko kakovostnih materialov. Glavni del so panele, ki so izdelane iz pocinkane pločevine.

V sekcijska garažna vrata je možno vgraditi osebni prehod z nizkim pragom, ki vam omogoča prehod iz prostora ali v prostor brez dvigovanja celotnih garažnih vrat.

Primerna so za vgradnjo v hiše, vrtne garaže, lope, samostojne garaže, triplex garaže, pomožne prostore, gospodarska poslopja, itd.

Enokrilna vrata so odlična izbira, ko se potrebuje dodatni vhod v garažo, vhod v kletne prostore, lope, skladišča, pomožne prostore, gospodarska poslopja, itd.

Industrijska sekcijska vrata so izdelana iz visoko kvalitetnih materialov. Glavni del vrat so panele, ki so polnjene z 40-42 milimetrsko poliuretansko peno, ki zagotavlja odlično toplotno in zvočno izolacijo.

Primerna so za vgradnjo v prostore, kjer ste omejeni z višino stropa. Izdelana so iz kvalitetnih aluminij profilov, ki so debeline 40 mm in zagotavljajo odlično izolacijo.

Prodajamo in vgrajujemo jih od različnih proizvajalcev. Primerna so za vgradnjo v srednje zahtevne objekte, kjer ne potrebujete toliko odpiranj na dan ter ste omejeni z dolžino garaže.

Vrtne ograje s svojo dovršenostjo in kakovostjo polepšajo zunanjost vašega doma. Prodajamo in montiramo vrtno ograjne elemente različnih dimenzij, oblik in barv.

Z našimi motornimi pogoni na daljinsko upravljanje lahko vaše življenje postane zelo preprosto. Samo en pritisk na gumb in vrata se že odpirajo.

GARAŽNA VRATA ZA VAŠ DOM

Za podrobnejše informacije in svetovanje ob nakupu nas pokličite, pišite po elektronski pošti ali pošljite povpraševanje.

TOP